Mobilt hunddagis och pensionat

Jag erbjuder mobilt hunddagis!

Självklart med tillstånd från Länsstyrelsen och godkänd transport, samt transportörtillstånd.


Jag har även pensionat i mindre skala.


Område: Värmdö och Nacka Kommun

Jag innehar F-skatt samt ansvarsförsäkring


Varianter

Priser per månad

Heltid

4000 kr

4-5 dgr/ vecka

Deltid 1

3300 kr

2 dgr/ vecka

Deltid 2

3600

3 dgr/ vecka

Pensionat helgdag

375 kr/ dag


Pensionat vardag

350 kr/dag


Semester dagar 2021


Dag innan röd dag börjar jag lämna hundarna hemma från kl 12:30

Vi har stängt alla röda dagar. Klämdagar har vi stängt


Om transporten

Bilen är utrustad med burar där hundarna sitter separat från varandra, burarna är fasta i bilen och kan inte glida runt eller liknande. Bilen har separat ventialtions system med fjärr kontroll så jag kan styra den från förar sätet, den har ac och värme som anpassas efter säsong. 
Transporten är besiktad och godkänd av länsstyrelsen för transport av hundar. Jag innehar ett transportör tillstånd som intygar att jag får köra hundarna.

Jag har inga restriktioner mot raser men hanar över 1 år  ska vara kastrerade, jag tar emot löptikar. Under löp läggs en avgift på 20% av dagisavgiften till, för löptiken, på ordinarie avgift. Din hund måste gilla andra hundar oavsett kön då gruppen är blandad.

Mobilt hunddagis är en bekväm lösning för alla parter! 

Hunden hämtas hemma på morgonen och får vara ute med mig och kompisar hela dagen, sen lämnas en nöjd och glad hund hemma på eftermiddagen.

Tider: 8-16

Hämtning börjar kl 8-11 (när vi kommer till just er beror på väder, trafik, tid hos kunder osv)

Lämning börjar som tidigast 13 (om vädret tillåter kanske vi kommer hem lite senare men är det kallt, hett eller spöregnar så tar jag hänsyn till dom hundar som inte mår bra av det och vi slutar tidigare)


Jag blandar koppelpromenader med rastgårdslek och andra aktiviteter. 


Jag försöker ge din hund all den utetid som bara möjligt. Så hunden ska vara nöjd och glad efter en dag med mig.


Inskolning

Efter vårt kundbesök så bokar vi in en "provvecka" det är viktigt för att se att konseptet funkar för er hund samt hur flocken påverkas. Provveckan kostar 400 kr/dag och ingår inte i den vanliga dagisavgiften. Under denna vecka kan Angelicas hund och katt tjänst eller hundens ägare avsluta samarbetet omedelbart. Efter provveckan pratar vi igenom om när/om din hund kan börja. När hunden börjar är första månaden en prövomånad för att er hund verkligen ska trivas och njuta av dagis.

Arbetssätt

Jag är en till grunden lugn person och mitt tålamod lönar sig. Jag accepterar att saker kan ta tid och man ska inte tvinga en hund utan det går att jobba fram ett önskat resultat utan att bli arg eller tvångsstyra hunden. Jag jobbar mycket med att vänta på korrekt beteende och se till individens behov. Jag tror att hunden mår bra av en flock och att få ut sitt naturliga behov av att röra sig. Mitt arbetssätt baserar sig på belöning när hunden har ett önskat beteende. Jag bestraffar inte hunden då den "gör fel" utan ser att vi på två ben missat visa vad som är rätt.

Vid kontakt för att anmäla intresse för någon av mina tjänster vänligen uppge ert namn och adress samt telefon nr, hundens namn, ålder, kön, kastrerad eller inte och hur den funkar med hundar och katter (endast behov av att hunden ska trivas med katter om den ska övernatta).


Mail: angelica@angelicasdjurtjanst.se

Telefon: 0760-22 89 97

Övriga tjänster hund


Pensionat 350 kr per dygn

Kloklippning för dagishund 100 kr

Dusch 140 kr

Klippning av päls (ej för utställning) från 250 kr