Mobilt hunddagis och pensionat

Vi erbjuder mobilt hunddagis! Självklart med tillstånd från Länsstyrelsen att ha mobilt hunddagis.


Jag har också pensionat i mindre skala.


Område: Värmdö och Nacka KommunVarianter

Priser per månad

Heltid

3500 kr

4-5 dgr/ vecka

Deltid 1

2700 kr

2 dgr/ vecka

Deltid 2

3000

3 dgr/ vecka

Pensionat helgdag

350 kr/ dag


Pensionat vardag

300 kr/dag


Semester dagar 2021


Dag innan röd dag börjar jag lämna hundarna hemma från kl 12:30

Vi har stängt alla röda dagar, för mer detaljerade öppentider kontakta oss via mail


Om transporten

Bilen är utrustad med burar där hundarna sitter separat från varandra, burarna är fasta i bilen och kan inte glida runt eller liknande. Bilen har separat ventialtions system med fjärr kontroll så jag kan styra den från förar sätet, den har ac och värme som anpassas efter säsong. 
Transporten är besiktad och godkänd av länsstyrelsen för transport av hundar. Jag innehar ett transportör tillstånd som intygar att jag får köra hundarna.

Mobilt hunddagis är en bekväm lösning för alla parter! 

Hunden hämtas hemma på morgonen och får vara ute med mig och kompisar hela dagen, sen lämnas en nöjd och glad hund hemma på eftermiddagen.

Tider: 8-16

Hämtning börjar kl 8 (när vi kommer till just er beror på väder, trafik, tid hos kunder osv)

Lämning börjar som tidigast 13 (om vädret tillåter kanske vi kommer hem lite senare men är det kallt, hett eller spöregnar så tar jag hänsyn till dom hundar som inte mår bra av det och vi slutar tidigare)


Ca 2 dagar per vecka är koppelpromenad endast för att även ha något lugnare dagar, annars är i alla fall 3 dagar per vecka bar lek och nöjen.


Jag jobbar utifrån en lite mer speciell princip, jag vill ge hundarna så mycket utetid som bara möjligt och har därför marginellt få dagar som hunden är ute mindre än 3 timmar (det brukar vara väder som avgör)


Inskolning

Efter vårt kundbesök så bokar vi in en "provdag" det är viktigt för att se att konseptet funkar för er hund samt hur flocken påverkas. Provdagen kostar 400 kr och ingår inte i den vanliga dagisavgiften. Efter provdagen pratar vi igenom om när/om din hund kan börja.

Jag har inga restriktioner mot raser men hanar över 1 år  ska vara kastrerade, jag tar emot löptikar. Din hund måste gilla andra hundar oavsett kön då gruppen är blandad.

Vid kontakt för att anmäla intresse för någon av mina tjänster vänligen uppge ert namn och adress samt telefon nr, hundens namn, ålder, kön, kastrerad eller inte och hur den funkar med hundar och katter (endast behov av att hunden ska trivas med katter om den ska övernatta).


Mail: angelica@angelicasdjurtjanst.se

Telefon: 0760-22 89 97

Övriga tjänster hund


Pensionat 350 kr per dygn

Kloklippning för dagishund 100 kr

Dusch 140 kr

Klippning av päls (ej för utställning) från 250 kr